Kontakt

La oss bidra til mer verdiskapning og engasjerende innhold for din bedrift!
Contact Form Demo

Vårt team

Møt de strålende sinnene som former selskapets reise – et team drevet av lidenskap, ekspertise og en felles forpliktelse til fortreffelighet.

Joonas A.

Grunder & Prosjektleder
Joonas har 13 års erfaring fra salg og ledelse i et internasjonalt ledende reklamebyrå, hvor han har jobbet med store merkevarer fra hele verden. Som en av grunnleggerne av Elevate Productions sørger han for at alt går på skinner og at alle kunder av oss blir ivaretatt gjennom hele prosessen til prosjektets slutt og oppfølgingen i etterkant.

Eirik M.

Regi, Filmfotograf & Klipp
Eirik har lang erfaring fra TV-bransjen og har jobbet på flere av de aller største TV-produksjonene i Norge, samt sportssendinger som Formel1, Håndball-VM og Tokyo-OL. For Elevate Productions er Eirik en verdifull og løsningsorientert historieforteller, som står sterkt kreativt og involvert helt fra start.

Nathaniel A.

Markedsansvarlig
Nathaniel har lidenskap for effektiv drift og nyskapende markedsføring. Han bringer dedikasjon, strastegisk tenkning og sikrer teamets suksess og tilfredshet hos våre kunder. Han er selve kraften bak vår vekst!

Gregor K.

Film & Klipp
Gregor startet sin filmkarriere allerede i 2009, og har lang erfaring med filming, redigering og animasjon. Han har produsert TV-programmer, blant annet i samarbeid med Warner Bros. Han er en “all in” mann, og vi er stolte av å ha han med på teamet!

Leo A.

Film, vfx, 3d, Klipp
Leo har over 10 års erfaring etablert seg som et av Skandinavias mest produktive og ettertraktede talenter. Hans gjennomgående kunnskap i nesten alle områder innen filmproduksjon gjør ham til en enhjørning i bransjen. Hans ferdigheter inkluderer regissering, klipping, prosjektledelse, produksjon, gaffing, grading, Vfx og 3D i ett og samme menneske. En alt-i-ett-løsning for kunder i våre premium segmenter.

Stefan B.

Fotograf
Stefan er en av våre fremragende fotografer med lidenskap for portrett, bolig, milljø og produktfotografi. Hans evner til å fange detaljer, unike øyeblikk, kombinert med hans talent for å jobbe med mennesker, gjør Stefan til en verdifull del av vårt team i samtlige prosjekter!

Max S

2D, 3D & Animation
Max er et geni innen animasjon. Han blander sømløst 2D- og 3D-animasjon for å skape visuelle fortellinger som fenger. Max behersker Adobe Creative Cloud, Cinema 4D og en rekke bransjestandard verktøy. Hans dedikasjon til førsteklassig arbeid er uten sidestykke.