Om Oss

Bli kjent med vårt herlige team! Vi brenner for å skape det beste innholdet for din bedrift! Ønsker du å høre hva vi kan løfte din bedrift med? Trykk her for å booke en hyggelig prat!

Hvorfor velge oss?

Elevate Productions vet at det å forstå akkurat ditt marked, ditt behov og dine utfordringer i markedet er avgjørende for å skape et vellykket og verdiskapende budskap ut til dine kunder via video-markedsføring.

Videomarkedsføring er det mest engasjerende i dagens jungel av informasjon og er den mest foretrukne og presise kanalen å nå ut på til potensielle nye kunder, som skal kjøpe eller vurdere en tjeneste. Det er fort gjort å glemme at folk handler fra andre mennesker og ikke nødvendgivis fra firmaer. Mennesker foretrekker, og har mer forbindelse og tillit til firmaer som har imøtekommende ansikter utad. 

Video er også det klart beste mediet for å forklare komplekse beskjeder på en enkel måte. Ved å få ting forklart med lyd, bilde, uttrykk og følelser vil folk huske innholdet lengre og forstå det enda tydeligere enn noe annet medie kan per dags dato forutenom det å møte folk i den virkelige verden. Videoer engasjerer på samtlige plattformer, engasjerer mennesker og potensielle kunder som, hvis gjort riktig, resulterer i økt salg, omsetning og interesse.

Alt i alt er video-markedsføring det mest effektive verktøyet i dag for å synliggjøre din bedrift  i 2024- se på våre tidligere prosjekter her

Vårt team

Bli kjent med menneskene bak elevate– et team som brenner for det de gjør, har kunnskapen som trengs, og deler en felles lidenskap for å levere topp kvalitet.

Joonas A.

Grunder & Prosjektleder
Joonas har 13 års erfaring fra salg og ledelse i et internasjonalt ledende reklamebyrå, hvor han har jobbet med store merkevarer fra hele verden. Som en av grunnleggerne av Elevate Productions sørger han for at alt går på skinner og at alle kunder av oss blir ivaretatt gjennom hele prosessen til prosjektets slutt og oppfølgingen i etterkant.

Eirik M.

Regi, Filmfotograf & Klipp
Eirik har lang erfaring fra TV-bransjen og har jobbet på flere av de aller største TV-produksjonene i Norge, samt sportssendinger som Formel1, Håndball-VM og Tokyo-OL. For Elevate Productions er Eirik en verdifull og løsningsorientert historieforteller, som står sterkt kreativt og involvert helt fra start.

Nathaniel A.

Markedsansvarlig
Nathaniel har lidenskap for effektiv drift og nyskapende markedsføring. Han bringer dedikasjon, strastegisk tenkning og sikrer teamets suksess og tilfredshet hos våre kunder. Han er selve kraften bak vår vekst!

Gregor K.

Film & Klipp
Gregor startet sin filmkarriere allerede i 2009, og har lang erfaring med filming, redigering og animasjon. Han har produsert TV-programmer, blant annet i samarbeid med Warner Bros. Han er en “all in” mann, og vi er stolte av å ha han med på teamet!

Leo A.

Film, vfx, 3d, Klipp
Leo har over 10 års erfaring etablert seg som et av Skandinavias mest produktive og ettertraktede talenter. Hans gjennomgående kunnskap i nesten alle områder innen filmproduksjon gjør ham til en enhjørning i bransjen. Hans ferdigheter inkluderer regissering, klipping, prosjektledelse, produksjon, gaffing, grading, Vfx og 3D i ett og samme menneske. En alt-i-ett-løsning for kunder i våre premium segmenter.

Stefan B.

Fotograf
Stefan er en av våre fremragende fotografer med lidenskap for portrett, bolig, milljø og produktfotografi. Hans evner til å fange detaljer, unike øyeblikk, kombinert med hans talent for å jobbe med mennesker, gjør Stefan til en verdifull del av vårt team i samtlige prosjekter!

Max S

2D, 3D & Animation
Max er et geni innen animasjon. Han blander sømløst 2D- og 3D-animasjon for å skape visuelle fortellinger som fenger. Max behersker Adobe Creative Cloud, Cinema 4D og en rekke bransjestandard verktøy. Hans dedikasjon til førsteklassig arbeid er uten sidestykke.

Galleri

Utvalgte bilder fra produksjoner

Vi er her for å hjelpe deg! Ønsker du mer informasjon eller uforpliktende tilbud? Trykk her for å komme i kontakt med oss!