Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://elevateproductions.no/

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, lagres opplysningene de oppgir i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserversjon. Dette hjelper oss å forebygge misbruk av kommentarfeltet. En anonymisert streng opprettet fra din e-postadresse (kalt en hash) kan sendes til Gravatar-tjenesten for å se om du er registrert der. Gravatars personvernerklæring er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, blir profilbildet ditt synlig for alle ved din kommentar.

Media

Unngå å laste opp bilder med EXIF GPS-lokasjonsdata til nettstedet, da andre kan laste ned og ekstrahere denne lokasjonsdataen fra bildene.

Kontaktskjemaer

Vi lagrer ikke data sendt gjennom kontaktskjemaer etter at de er behandlet.

Informasjonskapsler

Dersom du legger igjen en kommentar på vår side, kan du velge å lagre navnet, e-postadressen og nettstedet ditt i informasjonskapsler. Dette for din bekvemmelighet slik at du slipper å fylle inn disse detaljene igjen ved en senere kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år. Vi bruker også informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen ved innlogging og navigering på siden. Informasjonskapslene fjernes automatisk når du logger ut eller lukker nettleseren.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold oppfører seg på samme måte som om du hadde besøkt det andre nettstedet.
Analyse

Vi benytter Google Analytics for å analysere bruk av vårt nettsted. Ingen personlig identifiserbare data samles inn av Google. Les mer om Google Analytics og personvern her: https://policies.google.com/privacy/

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Kommentarer og tilhørende data lagres på ubestemt tid. Dette er for å gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk. Brukerkontoer opprettholdes så lenge brukeren ønsker.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om en eksportfil med personopplysninger vi har om deg, samt be om sletting av personopplysninger. Dette gjelder ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Din kontaktinformasjon

Epost: kundeservice@elevateproductions.no

Tilleggsinformasjon

For ytterligere informasjon om håndtering av personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynet:

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: (+47) 22 39 69 00