Med vår abonnements tjeneste filmflex, forvandler vi dine største utfordringer til en strøm av muligheter. Alt produsert effektivt, med høy kvalitet til en fast månedlig LAV pris. Hvorfor produsere mindre, når du kan produsere mer?

Fast månedspris, nytt innhold hver måned, levert raskt.

Start video

Engasjer gjennom historiefortelling

Vi er overbevist om at de mest minneverdige videoene er de som formidler en historie. Vårt team av kreative talenter fokuserer på å fortelle din unike historie på en måte som vekker følelser og etablerer en ekte forbindelse med publikummet ditt. Enten målet er å informere, øke synlighet eller drive salg, finner vi en kreativ vinkling som resonnerer.

Innhold tilpasset alle plattformer

Enten det dreier seg om video eller animasjon, og uavhengig av om det er for en nettside, Instagram, Facebook, LinkedIn eller YouTube, lager vi skreddersydd innhold optimalisert for den aktuelle plattformen. Våre videoer er designet for å umiddelbart fange oppmerksomheten og holde på interessen gjennom hele avspillingen.

Våre pakkeløsninger er skapt for å møte behovene til alle, uansett om du har små, mellomstore eller store ambisjoner. Vi tilbyr også helstøpte løsninger skreddersydd for dere, kanskje du trenger en kombinasjon av fotografi, animasjon og video? Vi fikser det!

Din partner innen digital markedsføring

I Elevate Productions ser vi på oss selv som din omfattende partner innen digital markedsføring. Vi samarbeider tett med deg for å forstå dine mål, ditt publikum og din merkevareidentitet, og skaper videoer som speiler og styrker ditt budskap.

Vi er klar over at mange av våre kunder ønsker hjelp med markedsføringen etter at videoen er produsert – det tar vi oss av!

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva koster videoabonnement per måned?

Vi tilbyr tre standardpakker: Mini, Pluss og Hollywood. Vi kan også skreddersy en pakke for deres spesifikke behov og budsjett.

Våre pakker varierer i produksjonsvolum, kompleksitet og antall videoer som leveres.

Mini-pakken er for deg som ønsker enkelhet og ser etter nytt innhold hver måned. Vi leverer 4 videoer månedlig. Dette inkluderer en opptaksdag (4 timer), enkel redigering, grafikk, musikk, undertekster og enkle effekter. En revisjonsrunde er inkludert. Prisen for Mini er 14.990 kr per måned.

Pluss-pakken passer for deg med litt større ambisjoner som ønsker flere videoer. Enten er det snakk om 4 lengre videoer med mer avansert innhold, eller så får du 6 kortere videoer hver måned. Dette inkluderer en opptaksdag (6 timer), enkel redigering, grafikk, musikk, undertekster og effekter. To revisjonsrunder er inkludert. Prisen for Pluss er 19.990 kr per måned.

Hollywood er for deg som søker det ypperste. På dette nivået kan vi produsere både videoer og animasjoner. Enten kan dere få 3-4 større filmer hver måned som omfatter avansert etterproduksjon, mer skreddersydd innhold og rett og slett det beste vi har å tilby. Alternativt kan dere få 6-8 mindre filmer tilpasset sosiale medier. Filmene kan inkludere deler av animasjon og spesialeffekter. Vi leverer alle formatene, som portrett, landskap og formater for sosiale medier. Dette inkluderer 1,5 dager med opptak, avansert redigering, et større utvalg av grafikk, spesialtilpasset musikk, undertekster og avanserte effekter. To revisjonsrunder er inkludert. Prisen for Hollywood er 24.990 kr per måned.

Produksjonsprosessen hos Elevate Productions er designet for å være sømløs og effektiv, tilrettelagt for å møte dine behov og visjoner. Først har vi et innledende møte for å forstå dine mål, merkevareidentitet og målgruppe. Deretter skreddersyr vi en unik strategi samt vi planlegger en opptaksdag(e) basert på valgt pakke. Opptakene foregår med profesjonelt utstyr og team, etterfulgt av en grundig redigeringsprosess hvor vi inkluderer grafikk, musikk, tekst og effekter for å forsterke budskapet ditt. Vi har som standard 2 revisjonsrunder slik at det endelige produktet møter deres forventninger. Ved animasjon tar vi frem en storyboard og illustrasjon før animasjonen skapes.

Våre pakkeløsninger inkluderer alt fra planlegging, opptak og etterproduksjon til levering av høykvalitets videoinnhold. Avhengig av valgt pakke, varierer dette fra en enkel produksjon med 4 videoer per måned til mer avansert innhold med mulighet for animasjoner og spesialeffekter. Alle pakker inkluderer opptaksdag(er), redigering, grafikk, lisensiert musikk, undertekster og effekter. Vi har som standard 2 revisjonsrunder slik at det endelige produktet møter deres forventninger.

Hos oss er kundetilfredshet vår høyeste prioritet. Vi garanterer høykvalitets videoinnhold tilpasset dine spesifikke behov. Skulle det være aspekter ved det endelige produktet som ikke møter dine forventninger, tilbyr vi revisjonsrunder i henhold til din valgte pakke for å sikre at det endelige resultatet er noe du er fullstendig fornøyd med. Så langt har vi enda ikke opplevd kunder som IKKE har vært fornøyde. Det tenker vi holde på.

Absolutt! Vår styrke ligger i å fortelle unike historier som engasjerer og resonnerer med publikum. Vårt team av kreative eksperter arbeider tett med deg for å utforske ideer, utvikle konsepter og skape engasjerende innhold som reflekterer din merkevare og budskap. Vi er her for å veilede deg gjennom hele den kreative prosessen, fra idé til ferdig produkt.

Ja, vi forpliktet til å levere høy kvalitet til en fast, lav månedlig pris. Vårt team består av erfarne fagfolk som bruker high-end utstyr og teknikker for å produsere innhold som ikke bare møter, men overgår standarder. Vår effektive arbeidsflyt og in-house ekspertise gjør det mulig for oss å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Du bør velge Elevate Productions og FilmFlex fordi vi tilbyr en unik kombinasjon av kvalitet, effektivitet og kreativitet til en fast, lav månedlig pris. Vår tilnærming til historiefortelling og tilpasning til ulike plattformer sikrer at ditt innhold engasjerer og resonnerer med målgruppen din. Med våre fleksible pakkeløsninger og muligheten for helstøpte løsninger, står vi klare til å møte alle dine behov.. Som din partner innen digital markedsføring, er vi dedikert til ikke bare å produsere eksepsjonelt innhold, men også til å støtte deg i å nå dine markedsføringsmål. Vi anbefaler å spørre våre referanser, hvis du er usikker!

Våre kunder

Excellent
Based on 15 reviews
astridfager
astridfager
2024-02-20
Samarbeidet med Elevate Productions gikk smertefritt og raskt, og Joonas og teamet hans holdt det de lovet, både når det gjelder kvalitet og tidsfrister. Vi i ShoreConnection var veldig fornøyd med resultatet, både på jubileumsfilmen vår og animasjonen av vårt relativt kompliserte Helideck Monitoring System. Takk for hjelpen!
Tom Andersen
Tom Andersen
2024-02-20
Elevate Productions AS laget en jubileumsfilm og film til vår hjemmeside. De leverte et produkt vi er svært fornøyde med, og vi opplever Elevate Productions og deres team som kreative, proffe, imøtekommende og løsningsorienterte. Anbefales!
Johannna Bernal
Johannna Bernal
2024-01-04
Otroligt nöjd med service och levering av produkt. Joonas var väldigt snabb i kommunikationen och låg hela tiden steget före. Anbefaller teamet på Elevate Productions på det starkaste och kommer helt klart att ta kontakt nästa gång tillfälle ges!
Benjamin Eriksen
Benjamin Eriksen
2024-01-03
Anbefaler Jonas og teamet hans på det varmeste. Utrolig dyktige i alle ledd, proffe fra planlegging til overlevering. Alle tidsfrister og tilbudsbeskrivelser ble overholdt. Vi fikk et produkt som var over all forventning. Link til filmen vår finner du her: https://www.framdrift.no/om-oss
Stefan Borup
Stefan Borup
2023-12-14
Har jobbet sammen med disse folk ved flere anledninger nu og har kun lovprisende ord omkring de.. Kjempe proffe fra start til slut, rask levering, de går aldri på kompromis med kvaliteten. Hver eneste av disse folk jobber altid for at deres kunder skal få et fantastisk produkt og de leverer på alle punkter. Anbefales på alle sterkeste👌
Melvina Chahal
Melvina Chahal
2023-12-13
Meget god og profesjonell produksjon. Leverer høy kvalitet til en god pris og holder fremtidsplan til punkt og prikke, anbefales!
Joakim Espegard
Joakim Espegard
2023-12-12
Elevate production tok på seg jobben med å lage noen informasjonsvideoer for vårt firma Norwegian Wood Design. Resultatet ble veldig bra, og vi hadde en fin dialog fra begynnelsen. De var genuint interessert i å finne essensen i vær produksjon og merkevare. Det tok litt lengre tid en estimert å få sluttproduktet ferdig, men resultatet ble veldig bra. Kan absolutt anbefale Elevate production med Joonas for andre som vurderer å lage en liten video produksjon.
Christoffer
Christoffer
2023-11-10
Veldig profft. Joonas holder god kommunikasjon i hele prosjektet og kommer med kreative løsninger underveis som alltid gikk i tråd med våre ønsker! Anbefales!
Hege Borgland
Hege Borgland
2023-08-08
Vi ble veldig fornøyde med videoen som Elevate Productions leverte. Den ble tilpasser våre behov og ønsker. Vi fikk god oppfølging i løpet av produksjonen og følte oss godt ivaretatt.
Clear Tannlegesenter
Clear Tannlegesenter
2023-04-07
Joonas hos Elevate productions har laget superflotte videoklipp til vår klinikk om tannlegeskrekk og dette har lett til at mange flere pasienter har fått vite om oss og våre fornøyde pasienter. Videoklippene er av toppkvalitet og laget på en kreativ måte. Vi er utrolig fornøyde med jobben som er gjort og kommer til å bruke Joonas sine tjenester fremover!

Snakk med oss om ditt prosjekt og behov i dag